Nederlands

Tim van der Vliet
Leraar, beurshandelaar en geluksvinder

Vrijheid is het recept voor geluk, een gezond lichaam en financiële overvloed.

De wereld verandert steeds sneller. Hoe kun je je aanpassen aan al deze veranderingen? En hoe word je gelukkiger, blijf of word je gezond en heb je genoeg geld om een lekker leven te lijden? Ik geloof dat vrijheid het antwoord is.

Vrijheid is het recept voor geluk, gezondheid en overvloed.

Ik zal het toelichten.

Vrijheid komt in verschillende vormen. Namelijk: mentale vrijheid, fysieke vrijheid, financiële vrijheid, sociale vrijheid en spirituele vrijheid.

Mentale vrijheid betekent dat je een flexibele mindset hebt. Fysieke vrijheid betekent dat je gezond bent en lekker in je vel zit. Financiële vrijheid betekent dat je genoeg hebt om te kunnen doen wat je wilt doen. Sociale vrijheid betekent dat je kunt verbinden met anderen. Spirituele vrijheid betekent dat je je eigen waarheid gevonden hebt en dat je je onderbuikgevoel niet alleen herkent, maar ook nog vertrouwt en dat gevoel durft te volgen.

Als je mentaal vrij bent, kun je beter met tegenslagen omgaan en je makkelijker verbinden met anderen. Hierdoor is het fijner om met je te werken (sociale vrijheid) en creëer je meer financiële vrijheid. Als je gezond bent hoef je niet naar de dokter. Dit maakt je leven leuker (meer mentale vrijheid) en goedkoper (meer financiële vrijheid). Spirituele vrijheid, je onderbuikgevoel vertrouwen, helpt je ook weer op het mentale, fysieke, sociaal en misschien ook het financiële vlak. Voel je hem?

Als je meer wilt weten over de 5 stadia van vrijheid kun je hier meer lezen.

Je mag me ook een mailtje sturen. Of je kunt gewoon even een appje sturen als je dat makkelijker vindt, 0626736170.

Hoe kan ik helpen en waarom zou ik interessant voor je kunnen zijn?

Schrijf je hieronder in op mijn nieuwsbrief.

  • Goed nieuws ontvangen?

       

Mijn workshop over En Geld En Geluk. Wat je kunt leren van Beursplein 5 zodat je een betere handelaar wordt en lekkerder in je vel zit. Vrijdag 2 december geef ik de workshop “En Geld en Geluk” in Amsterdam. Klik voor tickets.

Events:
En Geld En Geluk, Handelen in Vrijheid (lessen van het Beursplein 5)
Waar: The Conscious Club in Amsterdam Jordaan.
Tijd: 2 dec 2016 18.30-20.30 (tot 22 u biertje/wijntje en gezelligheid)
Prijs: 40 Euro incl. je eerst drankje na de workshop. (tijdens de workshop koffie en thee en hapjes)

Neem contact met me op

Voor mijn laatste boek heb ik een aparte website. Dit boek gaat over de lessen die je van je kinderen kunt leren. Ik heb vier van die schatjes en word iedere dag weer opgevoed. Mijn boek heet dan ook: Papa, je snapt er ook helemaal niets van he?

Omslag Papa je snapt er ook helemaal niets van