3 Feb 2017 En Geld en Geluk

3 Feb 2017 En Geld en Geluk

En Geld En Geluk. Intuïtief handelen op de beurs en intuïtief handelen in het leven. Lessen van het Beursplein 5. Leer handelen op de beurs.

Event: En Geld En Geluk, Handelen in Vrijheid door lessen van het Beursplein 5
Waar: The Conscious Club, Lauriersgracht 142 (Amsterdam Jordaan).
Tijd: 3 feb 2017 18.30-20.30 (tot 22 u biertje/wijntje en gezelligheid)
Prijs: 40 Euro incl. een hapje tijdens en je eerste drankje na de workshop. Tijdens de workshop koffie en thee en hapjes.

Ik ben al 20 jaar actief op de beurs en heb, vaak door hele grote fouten te maken, veel geleerd dat ik meer dan graag met je deel. Ik heb 6 jaar als market maker op de optiebeurs (beursplein 5) en 7 jaar als high frequency trader (automatische computer handel) gewerkt.

De 3 delen van deze workshop
Deze workshop bestaat uit drie delen. 1) De levenslessen van een optie-, future- en aandelenhandelaar op het Beursplein 5 (van die mannetjes die gillend prijzen roepen ja 🙂 ). 2) De ins en outs van lange termijn geld verdienen en wat de banken je niet vertellen (en niet willen dat je het weet). Ook bespreek wat het verschil is tussen investeren voor je pensioen en je kinderen en een professionele handelaar worden. 3) Hoe de wereld aan het veranderen is en wat dat betekent voor je investeringen. En hoe je met investeren de wereld een beetje beter maakt.

De trader’s mindset
Het belangrijkste om succesvol te zijn op de beurs is een bepaalde mindset. Om een voorbeeld te noemen: een winstgevende handelaar baalt niet van het verleden en heeft geen angst voor de toekomst. En handelaren die een keer al hun geld hebben verloren zullen je allemaal hetzelfde vertellen: “mijn ego was te groot.”

Het lijkt me erg leuk om je alles wat ik weet te leren. Zodat jij misschien wat minder leergeld betaald op de beurs.

Veel mensen vinden de beurs de meest duivelse plek op de aarde. Denk maar aan de film the Wolf of Wall Street. Ik geloof dat je extreem veel geld kunt verdienen en helemaal niet fout hoeft te zijn. Sterker nog, geld verdienen en de wereld een betere plek maken gaat heel goed samen. Is dat niet een prachtig idee?

Wie kan ik helpen?
Zowel professionals die in de business zitten als particulieren die willen gaan handelen kan ik verrijken met wat voor (soms keiharde) lessen ik heb geleerd als optiehandelaar en als high frequency trader. Ook als je geen ervaring hebt en je wilt lange termijn zoveel mogelijk overhouden voor je pensioen of de studie van je kinderen.

Waarom?
Je kunt zowel geld verdienen op de beurs en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen, en de wereld verbeteren.

Wat ik je kan leren: 

  • De juiste mindset van een winstgevende handelaar.

  • Hoe je een strategie kunt creëeren die je op lange termijn het meeste geld oplevert, en misschien ook op korte termijn.

  • Wat de banken je niet vertellen, hun prive agenda.

  • Hoe je kosten laag kunt houden.

  • Waarom je zou moeten investeren, ook in jezelf.

  • Wat voor lessen je kunt leren van het handelen die je in je persoonlijke ontwikkeling kunt gebruiken.

  • Hoe het mogelijk is om tegelijkertijd te investeren een positieve impact te hebben op de wereld.

Hoe kan ik helpen?
1 0p 1 coaching: we kunnen een keer koffie doen om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Event: En Geld En Geluk, Handelen in Vrijheid door lessen van het Beursplein 5
Waar: The Conscious Club, Laureirsgracht 142 (Amsterdam Jordaan).
Tijd: 3 feb 2017 18.30-20.30 (tot 22 u biertje/wijntje en gezelligheid)
Prijs: 40 Euro incl. een hapje tijdens en je eerste drankje na de workshop. Tijdens de workshop koffie en thee en hapjes. Klik hier voor tickets. 

Boek me als spreker. We kunnen van tevoren afspreken wat jij wilt voor je publiek.

Neem contact met me op